Obrazy z Jeruzaléma: přeneste se na půl hodiny do Izraele

Video magazín Obrazy z Jeruzaléma vzniká ve spolupráci české a slovenské kanceláře Mezinárodního křesťanského velvyslanectví Jeruzalém s použitím originálních materiálů z centrály ICEJ v Izraeli. Jednotlivé díly se postupně věnují různým aspektům života v Izraeli: uvidíte, jak si Izrael připomíná památku obětí holocaustu; seznámíte se s fascinující moderní tváří Izraele; poslechnete si svědectví o koexistenci a smíření mezi Židy a Araby; setkáte se se zajímavými osobnostmi současného Izraele; seznámíme vás s mezníky v historii Izraele a sionistického hnutí. Přinášíme také krátké reportáže o uskutečněných projektech, jako je konference ICEJ Connection, pochod Memoriálu Vrby a Wetzlera nebo projekt Kulturou proti antisemitismu. Dosud vydané díly najdete zde:

https://www.icej.cz/lang_cs/clanek/23/60/

Všechny díly najdete spolu s dalšími videy také na YouTube kanálu ICEJ CZ, k jehož odběru vás zveme:

https://www.youtube.com/user/icejczech

Přáli bychom si, aby se pro vás tento půlhodinový magazín stal příležitostí zastavit se v dnešní uspěchané době a nechat se inspirovat obsahem, který jinde nenajdete. Udělejte si čas a podívejte se s námi do Izraele.

Náš tým pracuje ve svém volném čase bez nároku na odměnu. Pokud naši práci budete chtít podpořit zpětnou vazbou nebo finančním přispěním, obraťte se na kancelář ICEJ prostřednictvím e-mailu: info@icej.cz

Projekty ICEJ můžete podpořit zde:

V České republice:

https://icej.cz/clanek/68/

 

Na Slovensku:

https://www.postopachhrdinov.sk/podporit/ 

https://www.icej.sk/icej-aid/